ARPPEEN VUOKRAKÄMPPÄ ( Ei Sähköä, Ei juoksevaa vettä )

HOX ! Mökki ( 28 m2  ja 6 makuupaikkaa ) ja sauna vuokrattavana !

Viikolla yö 90€ vrk, viikonloppuna 150 € vrk, tai koko viikonloppu pe-su 249 €  ja  590 € / Viikko. Hinnat sis Tynnyrisaunan. 

( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

 

ARPPEEN KÄMPPÄSÄÄNNÖT päivitetty 27.5.2016 

 

Vain kämpänoven ja tynnyrisaunan saa avata. Kämpän avain sopii myös portin ketjuun. 
 
Sisälle saa ledivalon vasemmalta ovenpielestä katkaisimesta

 

Hellan uunissa voi lämmittää ruokaa, mutta huomaa lämpömittari - kuumenee kovalla tulella nopeaa liian kuumaksi. Jälkilämmöllä tai alussa pienellä tulella hyvä lämmittää ruokaa. Päällä olevilla levyillä voi lämmittää kuten muillakin puuhelloilla. Piipussa ei ole savupeltejä, sisällä palo- ja häkävaroitin. 

 

Kämpän peruslämpöä voi pitää myös kaasulämmittimellä, pienin 1 teho riittää. 

 

Kämpässä on perus astiasto, mitä voi käyttää, mutta huolehdittava pesusta ( lammenrannalla ) ja kuivaamisesta. Ota oma makuupussi mukaan. 

 

Tynnyrisaunaan vesi kannettava lammesta ( n. 30m ), kiukaan päällä vesi säiliö, kiuas iso ja sauna/vesi lämpeää nopeaa - älä lämmitä liian kuumaksi !

 

Pihalla oleva tulipaikka varattu kämpän asukkaille.

 

Muistathan tehdä polttopuita vähintään sen verran kuin olet polttanut ja kanna kämpän sisälle penkin alla olevaan tilaan ( ja saunaan ). Polttopuut ovat kämpän takana peltien alla suojassa. Muista siistiä kämppä ja sauna pois lähtiessä.
 
Hox !  Voit lisähinnalla vuokrata myös ison kodan 52m2 - kotaan mahtuu 30 henkeä. Katso lisää tietoa ja kuvia nettisivuilta - klikkaa LISÄÄ, silloin aukeaa enemmän tietoa.

 

 HOX !!

ARPPEELLE VALMISTUNUT UUSI KELOMÖKKI 80M2

Uuteen mökkiin mahtuu n. 12 henkeä majoittumaan

Hox ! Laskemme mielellään paketti tarjouksen polttari, yritys tai muihin tilaisuuksiin. Kaudelle 2020 valmistuneeseen uuteen 80m2 kelomökkiin mahtuu yöpymään 12 henkeä - ja ruokailemaat n. 22 henkeä. Arppeella mahtuu majoittumaan sen jälkeen mökeissä 6 + 12 henkeä, + isossa kodassa 12 henkeä yhteensä n. 30 henkeä- ja tarvittaessa voimme tuoda matkailuautoja tai vaunuja lisämajoitukseksi.

UUTUUTENA !

KOE KALASTUS / ERÄ HUIPENNUS KYLPYTYNNYRISSÄ, JA UPEITA  ELÄMYKSIÄ TÄHTITAIVAAN ALLA !!

Vuokrataan uusi kylpytynnyri 99 € / vrk. Viikonloppu 159 € ,6-8hlö.Halkaisia 1800mm/1700mm.

Hinta sis Argrikaatin, Uppopumpun letkuineen, käyttöohjeistuksen. Täyttö kestää n. 30 min, lämmitys n. 2 tuntia.