Arppeenlammen Pilkki- ja mökkikausi alkanut !! ( Kuvat 17.11.2021 - 13.1.2022. Jään paksuus noin 35 cm. Jään alle tehty kolme isoa istutusta. Rautua, Taimenta ja Isoa Kirjolohta - isoimmat n. 4kg.
HOX ! KALASTUSLUPIA MYYDÄÄN JATKOSSA VAIN MÖKKI- JA ISON KODAN 52M2 VUOKRAAJILLE. ( Sauna sisältyy molempiin ) LAMPEEN ISTUTETTU RUNSAASTI ISOA RAUTUA, KIRJOLOHTA, TAIMENTA, HARJUSTA JA SIIKAA. PIDÄ KIIRETTÄ - PARHAAT PÄIVÄT/YÖT VARATAAN LÄHIVIIKKOINA. Viimeisin Raudun / Nieriä istutus 13.1.2022. Pystymme näin takaamaan paremman saalis varmuuden - sekä erämaan rauhan vuokraajille. Päivitetty 13.1.2022. Teiden auraukset talvisin pidetään kunnossa City maasturin tasoisille autoille. Lisätietoa numerosta p. 0400693846.
Mökin 6 hengen vuokra viikolla 90 €/vrk, viikonloppuna 150 €/vrk ja koko viikonloppu pe-su 249 €/vrk ja 590 € / Viikko. + kalastusluvat. Hinnat sis. Tynnyrisaunan. Palju + agrikaatti + uppopumppu lisähinnalla 90 €/vrk. Isokota 52m2 mahtuu yöpymään 10 henkeä ja ruokailemaan 35 henkeä. Kodan + saunan hinta sama kuin 6 hengen mökillä. Pyydä tarjous uudesta isosta 10-12 hengen mökistä. Iso 10-12 hengen mökki alkaen 190 € / vrk.
( Mökki varattavissa numerosta p. 0400693846 )
Lohikalaa lammessa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ! Hox ! Yksityisvesialue - Ei rauhoituksia - alamitta 30 cm lohikaloille - Et tarvitse muuta lupaa kuin Arppeen oman luvan !
Lampi on puhdasvetinen, lammen pohjassa lähteitä - syvyyttä 3-8m. Tiet hyvässä kunnossa.
Uutta vuodelle 2021, molemmilta mökeiltä oma pitkospuu polku rantaan ja rannassa omat paljut, tulistelupaikat ja pöydät tuoleineen. Lammen pitkospuut uusittu, lammen pääsee kiertämään pikkukengillä ! Tykkääjien ja seuraajien kesken arvotun mökkiviikonloppu 4 hengelle ( 6 hengen mökissä ) kalastuslupineen voitti Tiina Aarnipuro ( facebook ja instagram ei osallistu arvontaan) . Oheisena viimeisempiä Arppeenkuvia 13.1.2022.
 
 
 
 Lisätietoa numerosta p. 0400693846.

Mökin 6 hengen vuokra viikolla 90 €/vrk, viikonloppuna 150 €/vrk ja koko viikonloppu pe-su 249 €/vrk ja  590 € / Viikko. + kalastusluvat. Hinnat sis. Tynnyrisaunan. Palju + agrikaatti + uppopumppu lisähinnalla 90 €/vrk. Isokota 52m2 mahtuu yöpymään 10 henkeä ja ruokailemaan 35 henkeä. Kodan + saunan hinta sama kuin 6 hengen mökillä. Pyydä tarjous uudesta isosta 12 hengen mökistä.

( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

www.keminmaanautokeskus.fi

Katso:  www.arppeenlampi.fi

 

Lohikalaa lammessa enemmän kuin koskaan aikaisemmin ! Hox ! Yksityisvesialue - Ei rauhoituksia - alamitta 30 cm lohikaloille - Et tarvitse muuta lupaa kuin Arppeen oman luvan !

Lampi on puhdasvetinen, lammen pohjassa lähteitä - syvyyttä 3-8m.

 

ARPPEEN VUOKRAKÄMPPÄ ( Ei Sähköä, Ei juoksevaa vettä )

 

HOX ! Mökki ( 28 m2  ja 5 makuupaikkaa ) ja sauna vuokrattavana !

 

Mökin vuokra viikolla 90 €/vrk, viikonloppuna 150€/vrk tai koko viikonloppu pe-su 249 € / viikonloppu ja  590 € / Viikko. 

 

( Mökki varattava numerosta p. 0400693846 )

 HOX ! Mökin ja/tai Ison Kodan vuokraajalle sauna kuuluu veloituksetta molempien vuokraajalle.

ARPPEEN UUSI KELOMÖKKI 80M2 ON VALMIS

Uuteen mökkiin mahtuu n. 12 henkeä majoittumaan

Hox ! Laskemme mielellään paketti tarjouksen polttari, yritys tai muihin tilaisuuksiin. Talveksi 2021 valmistui uusi 80m2 kelomökki samaan pihapiiriin, majoitustilaa lisää n.12 hengelle. Arppeella mahtuu majoittumaan sen jälkeen mökeissä 6 + 12 henkeä, + isossa kodassa 12 henkeä yhteensä n. 30 henkeä- ja tarvittaessa voimme tuoda matkailuautoja tai vaunuja lisämajoitukseksi.

UUTUUTENA !

KOE KALASTUS / ERÄ HUIPENNUS KYLPYTYNNYRISSÄ, JA UPEITA  ELÄMYKSIÄ TÄHTITAIVAAN ALLA !!

Vuokrataan uusi kylpytynnyri 99 € / vrk. Viikonloppu 159 € ,6-8hlö.Halkaisia 1800mm/1700mm.

Hinta sis Argrikaatin, Uppopumpun letkuineen, käyttöohjeistuksen. Täyttö kestää n. 30 min, lämmitys n. 2 tuntia.

HUOM !  AINA JÄÄLLÄ OLESKELU JA PILKKIMINEN OMALLA VASTUULLA . JOKAISEN VARMISTETTAVA JÄÄN KUNTO JA PAKSUUS ENNEN JÄÄLLE MENEMISTÄ. PIDÄ AINA MUKANASI JÄÄNASKALIT !

Arppeenlampi on aiemmin ollut pitkään Metsähallituksen / Villi-Pohjolan virkistyskalastus-

kohteena, mutta muutaman vuoden tauon jälkeen alueen uusi yrittäjä Keminmaan Autokeskus  on kehittänyt aluetta. Lampeen on istutettu jo yli 20 eri kertaa Isoja Taimenia, Siikoja ja Kirjolohia 3 vuoden sisällä. lampeen on istutettu myös Todella isoja Taimenia n. 2,5 - 5 kg, sekä Siikoja n. 1,5 - 3kg. Kirjolohet ovat suurimmillaan 1,5 - 3 kg. Ennätys kokoisia kaloja runsaasti lammessa ( kuva teksti: Kirjolohien, Taimenien ja Siikojen Istutusta oli auttamassa ja valvomassa Meri-Lapin Urheilukalastajien puheenjohtaja Harry Vinni ja Juksu Mörck ). Lampi sijaitsee Simon ja Tervolan rajamailla, Runkauksen luonnonpuistojen välittömässä läheisyydessä. Lähimpiin taloihin matkaa n. 10 km. Lammessa lisäksi oma Ahvenkanta ja kasvamassa Siikáa, Kirjolohta, Harjusta ja Taimenta. Lampeen on istutettu myös Lohikalojen ruuaksi kymmenpiikkiä, mutua ja joka vuosi pientä siikaa.

 Lampi sijaitsee Simon ja Tervolan rajamailla, Runkauksen luonnonpuistojen välittömässä läheisyydessä. Lähimpiin taloihin matkaa n. 10 km, eli voidaan puhua jo erämaa lammesta. Lammen viereen pääsee normaali kelillä autolla, muttalumimyrskyjen jälkeen, hyvä tarkistaa auraukset alueen vuokraajalta. Tulenteko mahdollisuus lammen rantojen laavujen edessä, sekä uusi tulipaikka heti kun tulet lammenrantaan.  ( roskaaminen kielletty – kaikki roskat vietävä pois ). Alueella kaksi ulko WC:tä. Tiet ovat olleet hyvässä kunnossa niin Sompujärven suunnalta kuin Ylärunkauksen / Hyössingin kautta. Ajo-ohje Merilapista: Akkunuksen tietä Sompujärvelle, käännyt vasemmalle, ajat 2 km, tulee tien viitta oikealle Arppee 16 km. Alueen uusi yrittäjä Keminmaan Autokeskus hoitaa alueelle ongintakokoisten lohikalojen istutuksia, sekä vuokraa Arppeen kunnostettua  Erämaa mökkiä halukkaille. Alueelle aurattu riittävät parkkialueet ja kelkkauraa pääsee lammelle ilman suksiakin. Parkkialueelta lammenjäälle noin 50m.

 

Isomman porukalle voidaan räätälöidä sopiva paketti hinta.

 

1 VRK          15 € / VRK, pilkki / viehekalastus / sis 1 lohikalaa / lupa.

1 VRK Perhelupa 30 € / VRK pilkki / viehekalastus / sis 2 lohikalaa / lupa. ( Perhelupa 2 aikuista ja saman ruokakunnan alle 18v. lapset.)

7VRK           49 € / Viikko, pilkki / viehekalastus / sis 4 lohikalaa / lupa.

( Lupamaksu hyvitetään jos autolla ei pääse lumen vuoksi lammen läheisyyteen ja näin estyy kalastamaan pääsy.)

Hox ! Arppeella huono kännykkäverkko, joten lupa on hyvä maksaa etukäteen !

Pilkkilupa on aina kalenterivuorokausi, viestikenttään maksun saajalle merkittävä

Lupa käyttää pilkkimiseen yhtä vapaa / kalastaja. Ootto-onget kielletty ! Myös tahnaongen käyttö kielletty, koska tahnakoukun kala nielee syvälle ja vapauttaminen silloin vaikeaa. Lammessa kasvamassa myös pienempää lohikalaa, mitkä voi päästää vapauteen jos ei halua sitä laskettavaksi lupakalaksi. Lohikaloille alamitta on 30 cm, Ahvenille ei ole alamittaa eikä saalis kiintiötä. Kun lohikalakiintiö tullut täyteen kalastus lopetettava tai ostettava uusi lupa.

Muistutan vielä ettei kukaan käytä isoja yli 6" moottori/akkukairoja turvallisuus syistä - viime keväänä tuli moitteita kun oli kairattu ympäri lampea yli suuria reikiä ( n.8-10"), joihin jalka solahti - muutamalla meinasi mennä nilkka ja vappuviikolla reiät oli isontuneet jo ympäriltäkin todella ohuiksi - isoiksi avannoiksi - vaikka muualla oli vielä hyvät jäät. Lupia valvoo paikallisen metsästysseuran valtuutetut tarkastajat.

HUOM !  AINA JÄÄLLÄ OLESKELU JA PILKKIMINEN OMALLA VASTUULLA . JOKAISEN VARMISTETTAVA JÄÄN KUNTO JA PAKSUUS ENNEN JÄÄLLE MENEMISTÄ. PIDÄ AINA MUKANASI JÄÄNASKALIT ! MUUTOINKIN ALUEELLA LIIKKUMINEN, TULISTELU YM - AINA OMALLA VASTUULLA. VARO AINA LIUKASTUMISTA JA RANNAN PITKOSPUUT OVAT USEISSA KOHDISSA HUONOKUNTOISET. ALUEELLA TALLENTAVA JA LÄHETTÄVÄ KAMERA VALVONTA.

 

 LÄHELLÄ LUONTOA !

 

Arppeenlammen Raudun / Nieriän istutus 13.1.2022